General Industry Systems

GENERAL INDUSTRY SYSTEMS
BRANDING OG KOMMUNIKASJON
JØRGEN GISMERVIK
DAGLIG LEDER, GIS

Guru Media er en totalleverandør hos oss på alt fra web design, messeutstyr, trykksaker til profilering og foto. De løser oppgavene etter våre spesifikasjoner og da til en avtalt grei pris, og innen tid avtalt for leveransen. De fremstår som hyggelige og service rettet og gir oss den kvaliteten vi ønsker å ha for bedriftens profilering utad.

Samhandling, kundelogin og responsivt. Tre stikkord for GIS sitt nye nettsted. De har titalls produkter de ønsket å presentere på en oversiktlig måte, samtidig som det var informativt. Siden er bygget på modulen WordPress som gjør at kunden lett kan oppdatere og fjerne produkter selv. Nettsiden er selvsagt responsiv og fungerer bra på alle digitale flater.

NETTSIDE

MESSER

GIS viser igjen på flere messer årlig. Til dette ønsket de en messevegg med tilhørende disk. Vi leverte da en messevegg på 4x3m med disk som også opererer som transportboks for hele systemet. Dette ble levert på under to uker, inkludert montering og instrukser under ONS 2014.

IDENTITET

Ved lansering av deres nye løsning – Wavelink, fikk vi i oppdrag å utforme en ny logo. Vi bygget videre på den eksisterende GIS-logoen, med et solid budskap under. Wavelink-merket kan nå brukes med og uten den orginale logoen, liggende eller stående.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!