Byrået

KVALITET,
IKKE KVANTITET

Guru Media er et lite designbyrå som utvikler strategier og profiler med tyngde på grafisk fremtoning. Vi har lik kompetanse på tvers av alle dagens flater, noe som gjør oss veldig allsidige for deg som kunde. For enhver bedrift er det viktig å fokusere på profilen – en rød tråd som er gjennomgående for markedsføring og profilering utad.

Vi sier alltid at vi skal være en samarbeidspartner for våre kunder, ikke en leverandør. Det er oftest et langsiktig samarbeid som skaper gode resultater for begge parter. Kvalitet trenger ikke koste skjorta. Vi jobber med prosjekter i alle størrelser, fra et enkelt foto, til større kampanjer.

Forbrukeradferd, interaktive opplevelser og enkelhet er alle viktige nøkkelord som går igjen når vi utvikler nye konsepter. Vi har fokus på brukergrensesnitt, opplevelse og design.

Guru Media er fast bestemt på å være et lite og effektivt byrå. Ved å holde våre egne kostnader lave, kan vi også tilby deg våre tjenester rimeligere enn flere av våre større konkurrenter. Bær stolthet til din bedrift, fokusér på det du kan best – så tar vi oss av resten.

signatur

VÅRE OMRÅDER

IDÉ OG KONSEPTUTVIKLING

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idé -til produktdesign og identitet. Det hele starter med en nyskapende, frisk tanke. Vi følger deg fra start til mål.

BRANDING OG IDENTITET

Vi skaper en spennende grafisk fremstilling av din bedrift. En god profil med et spenstigt budskap vil være med å gjøre innsalgsprosessen din mot kunder enklere. Det handler om å skape engasjement.

FILM OG FOTO

Foto og film er gode måter å fremstille produkter på. En visuell opplevelse som gir deg mer enn bare tekst. Et bra bilde, eller en kort snutt forsterker opplevelsen!

MESSE OG STANDS

Når man først er på messe er det viktig og bli lagt merke til. Det betyr ikke at du absolutt må gå for den dyreste standen. La oss sammen skape en stand som virker spennende, informativ og innbydende.

NETTLØSNINGER

Vi tar på oss de fleste oppdrag, og har mulighet for å levere alt fra den enkleste nettside til apper og avanserte webløsninger.

GRAFISK DESIGN

En viktig del av all markedsføring og kommunikasjon er utformingen. Vi hjelper deg med annonser, materiell, visittkort eller øvrig profilering.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!